top of page

De Instructeurs

 

Chief Instructor - Stefan Holtkamp

Na meer dan 25 jaar actief te zijn geweest in de wereld van vechtsport en zelfverdediging, kwam ik in 2015 in aanraking met de urban krav maga-organisatie. Ik trainde al een hele tijd serieus in het krav maga. Dit deed ik bij de zelfverdedigingsorganisaties IKMF & KMG. Dus mijn interesse lag reeds bij deze vorm van zelfverdediging, maar dé urban-vorm was voor mij nieuw.

 

Ik ben vervolgens naar Engeland vertrokken om daar met de urban krav maga-organisatie kennis te maken. Na een periode van meetrainen, was ik ervan overtuigd dat dit een zeer goed systeem is. In mijn optiek het meest effectieve systeem van het huidige aanbod van systemen in de zelfverdedigingswereld. Vandaar dat ik urban krav maga met veel enthousiasme naar Nederland heb gehaald!

Met dit systeem werken we aan een constante evaluatie van onze technieken en werkwijzen.

Door de technieken goed te blijven testen in zoveel mogelijk verschillende situaties wordt urban krav maga constant verbeterd. Daarnaast blijven wij ons ook continu bijscholen om helemaal up-to-date te blijven.

Urban krav maga is er voor iedereen, van beginner tot aan gevorderden. Er wordt niet gewerkt met examens en levels. Ons doel is om iedereen die bij ons traint naar een zo hoog mogelijk persoonlijk niveau te tillen en goed weerbaar te maken.

Profiel

Sinds 2016 Directeur & Chief instructeur van de urban

krav maga-organisatie voor de Benelux.

Sinds 2015 urban krav maga / Leo Negao MMA / Vale Tudo / BJJ

MMA / Sambo

 

Muay Thai / Kickboksen

Krav maga bij de IKMF & KMG-organisaties

Judo

Taekwondo
 

Instructeur in opleiding - Nuno Miguel Monteiro Lopes Ribeiro

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd geweest in vechtsporten. Zoals velen in Nederland was mijn introductie met vechtsporten via judo. Van nature ben ik altijd een nieuwsgierig persoon geweest en als ik de kans kreeg om mijn horizon te verbreden en nieuwe uitdagingen aan te gaan greep ik deze met beide handen.

Met een judo achtergrond alleen was er geen sprake van een complete vechter. Door de jaren heen heb ik verschillende vechtsporten gecombineerd. Toch ontbrak er voor mijn gevoel nog wat. Zoals eerder opgemerkt beoefende ik vechtsporten. Dergelijke sporten bereiden je helaas niet altijd voor op bepaalde situaties die op straat kunnen voorkomen. Dit was voor mij de reden om Krav Maga te gaan beoefenen. Bij de IKMF destijds heb ik Stefan Holtkamp leren kennen. Toen hij Urban Krav Maga naar Nederland haalde ben ik bij hem gaan trainen om te kijken of er sprake was van een verschil met dit systeem. Dit is mij zodanig bevallen, dat de keuze voor de instructeursopleiding een natuurlijk gevolg voor mij was.

 

Profiel

Urban Krav Maga

MMA/ Sambo

Muay Thai/ Kickboksen

Braziliaans Jiu Jitsu

Judo

Krav Maga bij IKMF & KMG organisaties

bottom of page